Hovedsiden
Her finner du oss
Aktiviteter og severdigheter
Møter og utstillinger
Laksefisket
Andre tilbud
Resepsjon og kafeteria
Campingplassen
Hytteutleie og rom
Sanitæranleggene
Kontakt oss - Åpningstider
Bildegalleri
Nyttige linker
Kjøp og salg
Wir heißen Sie herzlich willkommen
Welcome to Hokksund Camping
Ledige stillinger
Diverse sider
 
 
  Aktiviteter i mai 2017
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
juni »»   

 Velkommen til distriktets største campingplass

Hokksund Camping vokser og i 2015-sesongen kan vi ønske velkommen til en helt ny plass med hele 18 mål med nye plasser.
Som mange av våre gjester vet, har vi fra år til år vært plaget av flom. Det har ført til at vi i gjennom flere år har arbeidet hardt for å sikre våre gjester mot materielle ødeleggelser og det som verre er.
 
Gjennom flere år er deler av campingplassen hevet i terrenget slik at telt, vogner og bobiler står trygt for eventuelle vannmasser.
 
I år har vi altså kunne åpne 18 mål med nye plasser. Det har vært en formidabel jobb fra en dedikert stab og det har kostet enorme summer. Men nå er plassen oppgradert, og våre fastboende gjester trenger ikke lenger frykte for flomskader.
 
Den gamle plassen, som tidligere var forbeholdt faste gjester, er nå delvis tømt og gjestene har flyttet til høyere grunn. Plassen skal nå oppjusteres og brukes til dagsbesøkende. Det er derfor godt med plass hos oss denne sesongen og alle reisende er hjertelig velkomne.
 
Vi har også gjort et enormt arbeid med å gjøre hele området mer tilgjengelig. det er laget en trimløype i samarbeid med Aktiv Eiker rundt plassen med innlagte øvelser. Området er også ryddet for skog og fremstår nå som et fint friområde.
 


Men vi er ikke ferdige - området innefor og rundt campingplassen skal forskjønnes ytterligere gjennom beplantning og tilsåing. Hokksund Camping skal bli en perle av en plass for våre gjester og for lokalbefolkningen.
 
Med utbyggingen av plassen trenger vi også et nytt sanitærbygg. Det er under planlegging og vil bli bygget så raskt som mulig.
 
Vi forsøker også å gjøre campingplassen så barnevennlig som mulig. Bademuligheter på egen strand eller ute i elva for de litt større og mer vågale er selvsagt. Vi har også egne legeområder og her er en stor hoppepute noe av det mer populære.
 
Tilbake


Velkommen til en hyggelig sommer på Hokksund Camping!