Hovedsiden
Her finner du oss
Aktiviteter og severdigheter
Møter og utstillinger
Laksefisket
Andre tilbud
Resepsjon og kafeteria
Campingplassen
Hytteutleie og rom
Sanitæranleggene
Kontakt oss - Åpningstider
Bildegalleri
Nyttige linker
Kjøp og salg
Wir heißen Sie herzlich willkommen
Welcome to Hokksund Camping
Ledige stillinger
Diverse sider
 
 
  Aktiviteter i mai 2017
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
juni »»   

 59 grader Nord – Hokksund By- og Laksefestival

Hvert år arrangeres 59 grader Nord – Hokksund By- og Laksefestival i begynnelsen av august. Dette er et arrangement som trekker flere tusen til sentrum og til Hokksund Camping, hvor de fleste aktivitetene foregår.Det er et yrende folkeliv på Hokksund Camping denne helgen i begynnelsen av august da Hokksund By- og Laksefestival arrangeres.


I år er det 9. og 10. august by- og laksefestivalen arrangeres. Har du ikke vært i Hokksund tidligere, kan vi anbefale på det varmeste at du kommer denne helgen.
 
Fredag 9. er det konkurranse om å være den tøffeste bedriften i Hokksund. Konkurransen foregår i båthavna på Hokksund Camping, og vi har selvsagt rigget til med telt og servering ute slik at alle skal få hva de ønsker seg uten å måtte stå i lange køer.
 
For det er virkelig en folkefest på campingplassen denne helgen. Vi anbefaler at du kommer så tidlig som mulig for å få med deg spektakulære øvelser og en skikkelig fest på plassen etterpå.
 
Lørdag er den store dagen med selve By- og laksefestivalen.
 
Da er det rigget til fest både hos oss på campingen og i «Skriverparken» ved Nøstetangen Museum like ved.Det er her i «Skriverparken» det avholdes konserter og konkurransen Det lokale korslaget. Det er naturligvis gratis inngang til hele området.


By-kampen – der fem bydeler kjemper om heder og ære, starter i Hokksund sentrum. Her er det offisiell åpning av ordføreren, og etter første øvelse, som er stokkesaging med en gjeng spreke damer, går et stort opptog over elva og ned i Stryken.
 
Her blir det flere konkurranser både i båthavna og ute på elva og i år vil det hele ikke bli avgjort før Det store korslaget er avholdt. Fem bydelskor konkurrerer da om dommernes og publikums gunst med korsang av høy klasse.
 
Ønsker du å leie deg inn på en av våre hytter eller leiligheter, må du være tidlig ute. Vi har ellers god plass på vår campingplass til både vogner og bobiler.Området vi kaller båthavna er gjerne fullt av folk under by- og laksefestivalen.Bykampen inneholder alt fra sykling på planker over vann til laksesvevet der deltakerne seiler ned i en stålvaier for så å treffe den gule ringen. Etterpå må deltakerne svømme til land på beste tid.
Tilbake


Velkommen til en hyggelig sommer på Hokksund Camping!